Mucozinc

Ispis


PODUPRITE SLUZNICU CRIJEVA

Cijena s PDV-om (bez popusta):
Cijena: 220,00 kn
Popust:
Cijena / kg
Pakiranje
Opis

 


Sobna temperatura

Ugodnog okusa

Bez umjetnih aroma

Bez umjetnih boja i zaslađivača

Bez glutena

Bez laktoze

Prašak

Poduprite Vaše obrambene mehanizme/zaštitne barijere

Mucozink® od nutrimmuna sadržava specifičnu kombinaciju vitamina, minerala, elemenata u tragovima i ostale hranjive tvari za kožu i sluznicu s naglaskom na sluznicu crijeva.

Sigurno Vam je poznata izreka „dobro se osjećati u vlastitoj koži“. Ova spoznaja dvostruko je točna, kada je riječ o koži i sluznicama.

Održavanje njihove uobičajene funkcionalnosti odlučujuće je za naše zdravlje, te osjećaj ugode.

Naše prirodne zaštitne barijere štite nas od štetnih vanjskih utjecaja, kao što je pelud i virusi. To prije svega osjećaju ljudi, čija je koža, te sluznice, vrlo osjetljivi.

Za naše je zdravlje osobito važna sluznica crijeva, koja se također naziva intestinalna mukoza. Sluznica crijeva je s površinom od 400 m2 naša najveća granična površina prema vanjskom svijetu, te ima središnju ulogu ne samo kod apsorpcije hranjivih tvari, koje su od životne važnosti, već i za funkcionalni imunološki sustav. Imunološkim funkcijama našeg tijela upravlja se pomoću velikog broja imunoloških stanica, koje su naseljene na graničnoj površini mukoze. Da bi se mogla održati nepropusna barijera, stanice sluznice crijeva neprestano se obnavljaju. Ciljana opskrba mikro hranjivim tvarima važna je pretpostavka za ispunjenje zadataka, koji su povezani s mukozom.

Mucozink®- Ojačajte sluznicu crijeva ciljanom opskrbom!

Mucozink® - Ojačajte sluznicu crijeva ciljanom opskrbom!Dnevna doza od 20 g sadrži 2 g aminokiselinu L-glutamina(400% više)


Sastojci: saharoza, L-glutamin (10%), magnezijeve soli limunske kiseline, sredstva za kiseljenje, limunska kiselina, Taurin (2%), L-askorbinska kiselina (vitamin C), prirodna aroma, Maltodekstrin, cinkov glukonat, D-alfa- Tocoferillacetat (prirodni vitamin E), nikotinamid (Niacin), kalcij-D-pantoneat (Pantotenska kiselina), sok od cikle u prahu, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), Riboflavin 5-fosfat natrij (vitamin B2), bakar-glukonat, Tiamin-Mononitrat (vitamin B1), retinilacetat (vitamin A), cholecalciferol (vitamin D), Pteroil-monoglutaminska kiselina (folna kiselina), krom (III)-klorid, D-Biotin, natrijev selenat (selen), cijanokobalamin (vitamin B12)

family with drawing rain them 1134 499

 

Preuzimite naš letak u digitalnom obliku.

Top