Probiotik PROTECT

Ispis


ZA RAZNOVRSNOST CRIJEVNE FLORE

Cijena s PDV-om (bez popusta):
Cijena: 160,00 kn
Popust:
Cijena / kg
Pakiranje
Opis

Bez umjetnih aroma

Bez umjetnih boja i zaslađivača

Bez glutena

Bez laktoze

Potvrđen kvalitet

Može uz
antibiotik

Sobna temperatura

Za raznovrsnost crijevne flore kod uzimanja antibiotika!

Na koji način antibiotici mogu utjecati na intestinalnu mikrobiotu (crijevnu floru)?Na koji način antibiotici mogu utjecati na intestinalnu mikrobiotu (crijevnu floru)?Antibiotici se koriste za suzbijanje bakterijskih infekcija. Pri tome dolazi do neželjenog učinka, a to je da antibiotici ne razlikuju između štetnih ikorisnih bakterija. Na taj način se prilikom svakog uzimanja antibiotika smanjuje raznolikost, te broj naših korisnih bakterija u crijevu.Na taj se način može oslabiti obrana od štetnih bakterija, te učinkovitost probave, a to se može očitovati tako što dolazi do proljeva. Oviproljevi, koji su povezani s antibioticima (AAD), mogu se pojaviti i nakon prestanka uzimanja antibiotika. Međutim, prirodna raznolikost vrsta uekološkom sustavu crijeva može se smanjiti i bez akutnih proljeva.

Dijetetsko liječenje uz probiotik®protect

Probiotik®protect predstavlja dijetetsku namirnicu za posebne medicinske svrhe (dopunska uravnotežena dijeta), te sadrži 11 bakterijskih kultura. Probiotik®protect služi dijetetskom liječenju smetnji u crijevnoj flori pomoću antibiotika.
Probiotik®protect sadrži posebnu kombinaciju različitih bakterijskih kultura, kao što su laktobacili, bifidobakterije, enterokoki i laktokoki, koji su uobičajeni sastavni dijelovi naše prirodne mikrobiote u tankom i debelom crijevu, te su usklađeni s potrebama osoba sa smetnjama mikrobiote, koje su nastale uslijed uzimanja antibiotika.

Izvor: https://nutrimmun.de/de/produkt/probiotik-protect/


~ praktično i higijenski dozirano u pojedinačnim vrećicama

~ visoka kvaliteta

~ moguće držati na sobnoj temperaturi

person young symbol sign power 1187 6295

 

 

Preuzimite naš letak u digitalnom obliku.

Top